Selecteer een pagina

Bruidsjurk Amsterdam? Ontdek Maison Cremie

Gratis ontwerpsessie

Uniek ontwerp

Een bruidsjurk die niemand anders heeft en met al je wensen

Op maat

Een bruidsjurk die aanvoelt als
een tweede huid

Beste kwaliteit

Een couture bruidsjurk die met
de hand is gemaakt

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

De meeste bruiden bezoeken meerdere bruidssalons in hun zoektocht naar hun droomtrouwjurk. Maar zelfs nadat ze tientallen ontwerpen hebben geprobeerd, hebben sommige bruiden nog steeds moeite om ‘de ware’ te vinden. Ze weten misschien precies wat ze willen, maar kunnen het niet vinden. Of misschien hebben ze geen idee naar wat voor soort jurk ze op zoek zijn en hebben ze hulp nodig bij het definiëren van hun stijl en het bedenken van hun droomjurk van begin tot eind.

ontwerpsessie

Het proces van het maken van een aangepaste bruidsjurk Amsterdam

Voor bruiden die moeite hebben om de perfecte trouwjurk te vinden, kan een op maat gemaakte jurk de juiste oplossing zijn. Bruiden kunnen hand in hand werken met een ontwerper om de stijl, snit, stof en alle aanvullende details te personaliseren. Geïnspireerd door je eigen visie en handgemaakt speciaal voor jou, is een op maat gemaakte trouwjurk een prachtig, op maat gemaakt proces dat leidt tot een echt unieke bruidsjurk.

Vrijblijvende en gratis online ontwerpsessie

De eerste stap bij het maken van een op maat gemaakte trouwjurk is een overleg met jouw ontwerper. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult verzamelt de ontwerper wat eerste informatie over jouw bruiloft, zoals het thema, het kleurenpalet, de locatie en de tijd van het jaar. We bespreken ook elementen die een bruid zeker wil in een jurk en, net zo belangrijk, dingen die ze absoluut niet wil. Een Pinterest-inspiratiebord is ook een goed idee, want een foto zegt meer dan duizend woorden, en soms weet de bruid misschien niet hoe ze de elementen die ze in een jurk wil technisch moet uitleggen.

Ontwerpsessie met Maxim
ontwerpsessie

Maat opnemen

Een persoonlijk consult is ook een gelegenheid om het lichaamstype van de bruid te beoordelen, wat handig is bij het doen van aanbevelingen voor silhouetten die het beste werken voor verschillende lichaamstypes. Zodra een definitief ontwerp is vastgesteld, nemen we alle lichaamsmetingen over om patronen met de juiste pasvorm te ontwikkelen.

De jurk heeft meestal een aantal fittingen nodig om de vorm te perfectioneren voordat de bruid door het gangpad loopt in haar originele creatie.

Aangepaste trouwjurktips

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Veel ontwerpers die al jaren op maat gemaakte jurken maken, hebben bestaande relaties met couture kanthuizen en stoffenfabrieken over de hele wereld, dus werk samen met je ontwerper om de pasvorm en het gevoel van de jurk van je dromen te bepalen. Dit is het moment om groots te dromen, dus doe je onderzoek, stel vragen en experimenteer met verschillende snitten, kleuren en stoffen.

Een goede ontwerper zal de verwachtingen van de bruid beheren. Het proces moet een leuk, vreugdevol en gedenkwaardig onderdeel van de bruiloft zijn. Vertrouw op je ontwerper om je visie uit te voeren en je droomtrouwjurk werkelijkheid te maken.

Redenen waarom op maat gemaakte trouwjurk een betere keuze is

Individualiteit

We hebben allemaal een andere persoonlijkheid en perceptie van wat mooi is en wat niet. Het kunnen doorgeven van een persoonlijke touch en stijl aan je trouwjurk is de belangrijkste reden waarom je zou moeten kiezen om een ​​op maat gemaakte jurk te maken.

Dit is ook waar de ontwerper om de hoek komt kijken. Het is van cruciaal belang om een ​​open communicatie te hebben en zoveel mogelijk te delen over welke ontwerpen en stijlen je leuk vindt. Vergeet niet om materialen mee te nemen! Zoek op Instagram en Pinterest of ga naar een plaatselijke boetiek en probeer een paar jurken, het zal je allemaal helpen om je visie voor je toekomstige bruidsjurk te vormen en te verduidelijken.

Comfort is belangrijk

Iemand heeft je ooit verteld dat mooi en comfortabel niet samengaan. Nou, dat hoeft zeker niet het geval te zijn met trouwjurken. Een custom made bestellen, speciaal voor jouw lichaam, staat garant voor beide! Je ontwerpen, je stoffen en je maten zijn helemaal klaar om je te laten genieten van elk moment van je speciale dag. Waarom zou je iets anders willen?

Dienstverlening

Wie zei dat je geen geweldige service online kunt krijgen? Open communicatie is essentieel van het begin tot het einde. Een aangewezen persoon hebben om met je samen te werken en waardevolle tips te geven, is niet langer een luxe. Betrokken zijn bij elke stap is nu de standaard.

Persoonlijke gegevens

De mogelijkheid om iets persoonlijks, zoals een oud stuk stof of kant, toe te voegen aan je trouwjurk is ongeëvenaard. De hulp van een ervaren ontwerper bij dit proces is van onschatbare waarde! Verzenden was nog nooit zo eenvoudig, dus waarom zou je er niet wat persoonlijks aan toevoegen?

Gratis online ontwerpsessie

Vraag het Maxim

Een couture bruidsjurk laten maken is niet zomaar iets! Ik kom graag met je in contact om al je vragen te beantwoorden.