Selecteer een pagina

Vind de bruidsjurk van jouw dromen bij Bruidsmode Alkmaar

Gratis ontwerpsessie

Uniek ontwerp

Een bruidsjurk die niemand anders heeft en met al je wensen

Op maat

Een bruidsjurk die aanvoelt als
een tweede huid

Beste kwaliteit

Een couture bruidsjurk die met
de hand is gemaakt

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Bruidsjurk laten ontwerpen in Alkmaar

Heb je al een idee hoe de trouwjurk van je dromen eruit ziet? Misschien heb je toevallig in een film of op internet ideeën opgedaan. Wellicht heb je zelfs nog helemaal geen idee wat je wilt en ben je ten einde raadt. Bruidsmode Maison Cremie ligt naast Alkmaar en kan je helpen aan jouw droomjurk. De reis begint met een ontwerp sessie, waarbij Maxim in kaart brengt wat jouw wensen zijn. Hij weet precies de vragen te stellen om er achter te komen wat jouw smaak is. Dit is ontzettend belangrijk bij het op maat laten maken van jouw trouwjurk. Na het gesprek zie je de eerste schets van het ontwerp en plannen we een vervolgafspraak in. We bespreken dan de stoffen die jij mooi vindt en goed passen bij het ontwerp. Daarna krijg je een definitief ontwerp te zien en ontvang je een offerte.

Ontwerpsessie met Maxim
ontwerpsessie

Bruidsjurk laten maken in Alkmaar

Jouw trouwjurk moet natuurlijk stralen. Door Maxim zijn vakmanschap als coupeur heeft hij al veel prachtige high couture projecten mogen doen. Hij is de persoon die jij kan toevertrouwen om jouw trouwjurk perfect te maken. Met grote precisie werkt hij aan details die anderen niet zien. Het resultaat is dat je trouwjurk aanvoelt als een tweede huid! Met verschillende pas sessies zie je jouw trouwjurk tot leven komen en leef je nog meer uit naar jouw grote dag. Mocht je het leuk vinden wordt de voortgang gefotografeerd, zodat je naderhand een prachtig verloop van het maakproces kan zien.

Bruidsjurk in ontvangst nemen in Alkmaar

Bij het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en trouwdatum al. Zo weet je precies of het realistisch is om een trouwjurk op maat te laten ontwerpen en maken. Maxim zorgt ervoor dat de bruidsjurk ruim op tijd af is, zodat je hier geen zorgen over hebt. Het is jouw grote dag, daar moet alles perfect voor zijn. Zodra je jouw bruidsjurk komt ophalen, proosten we op het geslaagde proces. Laat je ons ook de foto’s zien na jouw bruiloft?

Gratis online ontwerpsessie

Vraag het Maxim

Een couture bruidsjurk laten maken is niet zomaar iets! Ik kom graag met je in contact om al je vragen te beantwoorden.