Selecteer een pagina

Vind de bruidsjurk van jouw dromen bij Bruidsmode Castricum

Gratis ontwerpsessie

Uniek ontwerp

Een bruidsjurk die niemand anders heeft en met al je wensen

Op maat

Een bruidsjurk die aanvoelt als
een tweede huid

Beste kwaliteit

Een couture bruidsjurk die met
de hand is gemaakt

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Couture Trouwjurk Castricum

Je bent ten huwelijk gevraagd en bent op zoek naar de bruidsjurk van je dromen. Misschien heb je deze als klein kind al gezien in een film of heb je ooit een tijdschrift gezien waar die in stond en was je direct verkocht. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook als je nog geen droomjurk in je hoofd hebt, helpen we je bij Maison Cremie Trouwjurk Castricum graag verder. We gaan samen met jou op zoek naar de couture bruidsjurk die helemaal bij jou past. De bruidsjurk wordt helemaal op maat gemaakt. Het silhouet, kleur, materiaal en/of accessoires, alles wordt helemaal naar jouw smaak ontworpen. Dit doen we tijdens de eerste stap: de ontwerpsessie. Helemaal vanaf schets gaan we jouw couture bruidsjurk op papier zetten. Het resultaat is daardoor een unieke bruidsjurk die niemand anders heeft.

ontwerpsessie

Ontwerpsessie Bruidsjurk Castricum

Jouw droomjurk krijgen bij Bruidsjurk Castricum begint met een ontwerpsessie. Dit is een online sessie waarbij jij digitaal bij ons aanschuift aan de tekentafel. We bespreken je wensen, wat je mooi vind en ook wat je niet mooi vind. Mocht je het lastig vinden omdat je nog geen idee hebt waar je naar op zoek bent? Geen probleem, we hebben veel voorbeelden om je te inspireren en je bruidsjurk scherp te krijgen. Ook gaan we op zoek naar een silhouet die bij jou past. Dit is de vorm van je bruidsjurk, waarmee de jurk prachtig aansluit op jouw lichaam (bijvoorbeeld een a-lijn, Assepoesterjurk, zeemeermin silhouet, rechte jurk etc.). We bespreken de kleur, materialen en/of accessoires. Na deze ontwerpsessie hebben we de basis van jouw droomjurk op papier.

Gratis online ontwerpsessie

Vraag het Maxim

Een couture bruidsjurk laten maken is niet zomaar iets! Ik kom graag met je in contact om al je vragen te beantwoorden.