Selecteer een pagina

De mooiste trouwjurk is uniek en op maat gemaakt. Laat jouw bruidsjurk maken bij Maison Cremie in Heiloo.

Gratis ontwerpsessie

Uniek ontwerp

Een bruidsjurk die niemand anders heeft en met al je wensen

Op maat

Een bruidsjurk die aanvoelt als
een tweede huid

Beste kwaliteit

Een couture bruidsjurk die met
de hand is gemaakt

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Bruidsmode Heiloo

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk schitteren in een prachtige trouwjurk. En extra leuk is het als jouw trouwjurk uniek is. Zo uniek dat niemand anders in deze trouwjurk kan trouwen. Maison Cremie in Heiloo maakt couture trouwjurken op maat. Zowel het ontwerpen als maken wordt met grote vakkundigheid gedaan door Maxim. Hij heeft tijd voor een aantal trouwjurken per jaar. Krijg jij daar één van?

ontwerpsessie

Trouwjurk ontwerpen in Heiloo

Iedere reis naar een trouwjurk van je dromen begint met een ontwerp. Hier heb je natuurlijk zelf de grootste invloed op. Heb je ooit al een keer een trouwjurk gezien op een bruiloft, film of ergens anders? Of heb je zelfs verschillende jurken gezien waar je heel gelukkig van wordt? Maxim zorgt ervoor dat alle belangrijke elementen die bij jou passen in jouw trouwjurk worden verwerkt. Heb je nog helemaal geen idee wat je mooi vind? Dat is geen probleem! Door Maxim’s ruime ervaring in ontwerpen voor veel verschillende soorten vrouwen, kan hij tijdens een ontwerp gesprek precies de juiste vragen stellen om een goed beeld van jouw smaak te krijgen!

Trouwjurk laten maken in Heiloo

Iedere trouwjurk wordt met veel precisie en handwerk gemaakt. Met verschillende pas sessies, zie en voel jij jouw trouwjurk tot leven komen. Telkens wordt het weer een beetje beter afgestemd op jouw lichaam. Maxim heeft veel ervaring met échte couture. Daarom wordt aan elk detail gedacht, netjes afgewerkt en zo ontwikkeld dat het past bij jou. Het begin tot het einde is een prachtige reis, die hoort bij het leven naar jouw bruiloft. Indien je dat leuk vind kunnen we de voortgang natuurlijk ook fotograferen.

ontwerpsessie

Trouwjurk in ontvangst nemen

De grootste nachtmerrie van iedere bruid is dat er iets aan de hand is met de jurk. Niets moet er mis zijn aan jouw grote dag. Daar wordt bij het laten maken van een trouwjurk natuurlijk ook mee rekening gehouden. Vooraf wordt de planning met je besproken en weet je wanneer je de trouwjurk kan verwachten te ontvangen. Mocht je op te kort termijn trouwen, hoor je direct of het realistisch is om een couture trouwjurk te laten maken, of dat je beter naar een bruidsmode winkel kan gaan voor een collectie jurk. Ruim van tevoren wordt jouw trouwjurk aan je overhandigd en proosten we op een mooie dag. Stuur je ons een foto? 🙂

Gratis online ontwerpsessie

Vraag het Maxim

Een couture bruidsjurk laten maken is niet zomaar iets! Ik kom graag met je in contact om al je vragen te beantwoorden.