Selecteer een pagina

Bruidsjurk laten ontwerpen

Jouw droomjurk scherp op papier
Vrijblijvende kennismaking

Uitgebreide oriëntatie

Professioneel ontwerp

Echt vakmanschap

Jouw unieke bruidsjurk laten ontwerpen bij Maison Cremie

Je bent op zoek naar een bruidsjurk en hebt nog niet de jurk gevonden waar jouw hart een sprongetje van maakt. Wellicht heb je een bijzonder idee en wil je dit op maat laten maken, of je weet juist helemaal niet waar je wilt. In deze situaties ben je bij Maison Cremie aan het juiste adres.

Bij ons kan je de bruidsjurk laten ontwerpen van jouw dromen.

Met een professionele couturier ga je aan de slag om van jouw droom een werkelijkheid te maken. We hebben internationale ervaring in het ontwerpen en maken van bruidsjurken.

Een bruidsjurk laten ontwerpen in vijf stappen

Het proces van een bruidsjurk ontwerpen zien wij als een prachtige reis, waarin we jouw wensen in kaart gaan brengen, om deze vervolgens werkelijkheid te laten worden. We beginnen het proces met een vrijblijvende kennismaking met de couturier Maxim. Hierin stelt hij belangrijke vragen waarmee precies duidelijk wordt wat jouw droomjurk is. Je mag in deze kennismaking ook al jouw vragen stellen, zodat je een uitstekend beeld krijgt wat je kan verwachten.

De vervolgstap is een ontwerpsessie. Je komt naar de salon en gaat het ontwerp verder uitwerken, waarbij ook de materialen worden gekozen. Na de ontwerpsessie weet je precies hoe de bruidsjurk eruit gaat zien en wat de kosten zijn. Zodra je akkoord geeft zullen er vijfentwintig maten worden opgenomen. Op die manier wordt de jurk helemaal op maat gemaakt en voelt het aan als een tweede huid.

Na het maatnamen kan het maakproces beginnen. Dit start met een proefmodel, waarmee je alvast een voorproefje gaat passen van jouw echte bruidsjurk. Als het proefmodel goed is, wordt er verder gewerkt in de échte stof van jouw bruidsjurk. Na een aantal pas sessies is de jurk perfect en wordt deze ruim op tijd afgeleverd.

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Een bruidsjurk laten ontwerpen door Maxim

Maxim is de couturier van Maison Cremie. Hij heeft fashion design gestudeerd aan internationale top scholen. Hij heeft gewerkt met grote ontwerpers en er is zelfs kleding van internationale artiesten door zijn handen gegaan. 

Zijn grote jeugddroom is het ontwerpen en maken van bruidskleding. Hij heeft tijdens zijn laatste studie aan de Meester opleiding Coupeur de hoogste graad als coupeur gehaald met specialisatie in dames couture. Met Maison Cremie komt zijn professionele achtergrond als ontwerper samen met het vakmanschap als coupeur. Met deze kwaliteiten zorgt hij ervoor dat klanten de bruidsjurk van hun dromen krijgen.

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Vraag het Maxim

Een bruidsjurk laten ontwerpen is niet zomaar iets! Ik kom graag met je in contact om al je vragen te beantwoorden.