Selecteer een pagina

Bruidsjurk laten ontwerpen

Jouw droomjurk prachtig op papier
Vrijblijvende kennismaking

Naar jouw wens

Professioneel ontwerp

Athentiek vakmanschap

Jouw unieke bruidsjurk laten ontwerpen bij Maison Cremie

Zoek je een bruidsjurk, maar heb je nog niet het perfecte ontwerp gevonden? Maison Cremie is dé specialist in bruidsjurken ontwerpen, die perfect aansluiten bij jouw unieke stijl en wensen. Wellicht heb je nu een specifiek idee hebt om een bruidsjurk te laten ontwerpen of je bent nog aan het ontdekken wat je wil. Wij staan klaar om samen met jou de bruidsjurk te ontwerpen die jouw hart sneller doet kloppen.

Een bruidsjurk laten ontwerpen bij Maison Cremie begint met een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om jouw dromen en ideeën te begrijpen, zodat we samen jouw ideale bruidsjurk kunnen ontwerpen. Onze ervaren couturier begeleidt je door het gehele proces van het ontwerpen van de bruidsjurk, van het eerste concept tot de uiteindelijke creatie.

Bij Maison Cremie is het ontwerpen van een bruidsjurk een ware kunstvorm. We combineren jouw persoonlijke smaak met ons vakmanschap om een bruidsjurk te ontwerpen die niet alleen prachtig en uniek is, maar ook comfortabel zit en perfect past. Laat ons jouw droom van een bruidsjurk ontwerpen en realiseren, en ervaar de magie van een op maat gemaakte jurk die speciaal voor jou is gecreëerd.

Een bruidsjurk laten ontwerpen in vijf stappen

Het proces van een bruidsjurk ontwerpen bij Maison Cremie is een prachtige reis waarbij we jouw visie omzetten in een schitterende realiteit.

Stap 1: Deze reis start met een vrijblijvende kennismaking waarin onze couturier Maxim zich in jouw wensen verdiept om de perfecte bruidsjurk te ontwerpen. Hij luistert naar jouw ideeën en beantwoordt al jouw vragen, zodat je een helder beeld krijgt van wat er mogelijk is bij het ontwerpen van jouw bruidsjurk.

Stap 2: De volgende stap in het ontwerpproces is de ontwerpsessie in onze salon. Samen met Maxim werk je de details van de bruidsjurk verder uit en kies je de ideale materialen. Na deze sessie heb je een duidelijk beeld van het ontwerp van jouw bruidsjurk en de bijbehorende kosten.

Stap 3: Met jouw goedkeuring starten we met het opmeten voor de bruidsjurk. We nemen vijfentwintig maten op om te zorgen dat de bruidsjurk perfect past en aanvoelt als een tweede huid.

Stap 4: Het daadwerkelijke proces van de bruidsjurk laten ontwerpen begint nu. We maken eerst een proefmodel van de bruidsjurk waarin je alvast een voorproefje krijgt van hoe jouw bruidsjurk zal zijn. Zodra het proefmodel perfect is, beginnen we met het werken in de definitieve stof van jouw bruidsjurk.

Stap 5: Na enkele passessies en aanpassingen is de bruidsjurk perfect en klaar voor levering. Zo kan jouw unieke bruidsjurk, met liefde ontworpen en gemaakt, de reis naar jouw trouwdag compleet maken.

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Een bruidsjurk laten ontwerpen door Maxim

Maxim is de couturier van Maison Cremie. Hij heeft fashion design gestudeerd aan internationale top scholen. 

Hij heeft gewerkt met grote ontwerpers en er is zelfs kleding van internationale artiesten door zijn handen gegaan. 

Zijn grote jeugddroom is het ontwerpen en maken van bruidskleding. Hij heeft tijdens zijn laatste studie aan de Meesteropleiding Coupeur de hoogste graad als coupeur gehaald met specialisatie in dames couture. 

Bij Maison Cremie komt zijn professionele achtergrond als ontwerper samen met het vakmanschap als coupeur. Met deze unieke combinatie van kwaliteiten verwezenlijkt hij de droom van elke klant door de ideale bruidsjurk te ontwerpen en te maken.

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Loading...