Selecteer een pagina

Jouw bruidsjurk laten ontwerpen voorzien van al je wensen en de beste kwaliteit

Gratis ontwerpsessie

Uniek ontwerp

Een bruidsjurk die niemand anders heeft en met al je wensen

Op maat

Een bruidsjurk die aanvoelt als
een tweede huid

Beste kwaliteit

Een couture bruidsjurk die met
de hand is gemaakt

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Unieke bruidsjurk ontwerpen

De liefde stroomt. Je gaat trouwen! Prachtig, een tijd vol spanning en plezier. Direct komt ook de grootste uitdaging op je pad. Jouw bruidsjurk, waar je de show van de dag in wilt stelen. Je wilt dat dit een unieke bruidsjurk is, die niemand anders heeft. En dat kan, want Maison Cremie ontwerpt en maakt jouw unieke couture bruidsjurk. Het ontwerp wordt gemaakt met uniek ambachtelijk maatwerk, waarbij we zorgen voor de mooiste uitstraling, kwaliteit en niet te vergeten comfort. Want een bruidsjurk ontworpen door Maison Cremie zit als een tweede huid.

Hoe ontwerpen we jouw bruidsjurk?

We beginnen het ontwerpen met een gratis online ontwerpsessie. Daarin gaan we jouw prachtige idee├źn en wensen bespreken. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dat is helemaal niet erg! Tijdens de ontwerpsessie gaan we samen op zoek naar de bruidsjurk van jouw dromen. Zodra je akkoord geeft op het voorstel, begint een prachtig ambachtelijk proces, waarbij het unieke bruidsjurk ontwerp werkelijkheid gaat worden.

ontwerpsessie

Gratis online ontwerpsessie

Vraag het Maxim

Een bruidsjurk laten ontwerpen en maken is niet zomaar iets! Ik kom graag met je in contact om al je vragen te beantwoorden.