Selecteer een pagina

Trouwjurk op maat laten maken

Wij ontwerpen en maken jouw droomjurk
Vrijblijvende kennismaking

Naar jouw wensen

Professioneel ontwerp

Authentiek vakmanschap

Jouw unieke trouwjurk op maat laten maken

Het is bijna zo ver! Je gaat trouwen en bent op zoek naar een unieke trouwjurk die je als gegoten zit! Je bent in de reguliere bruidswinkels geweest en je kan maar niet vinden wat je zoekt. Je wil een jurk die helemaal naar jouw wens is, een waar je al jaren naar verlangt. Wellicht heb je specifieke wensen zoals een trouwjurk uit een jeugddroom, een romantische film of weet je nog niet helemaal wat je wilt.

Bij Maison Cremie kan je jouw trouwjurk op maat laten maken. Zo heb je op jouw speciale dag een jurk die aan al jouw wensen voldoet.

Om jouw droom te realiseren, zetten we een professioneel ontwerp op papier en maken we dit ontwerp werkelijkheid. Door ons authentieke vakmanschap krijg je een onvergetelijke trouwjurk om de beste dag van je leven helemaal compleet te maken.

De ontwerpsessie

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Hierin stellen we specifieke vragen waarmee we jouw persoonlijkheid, dromen en wensen leren kennen. Je hebt uiteraard geen enkele verplichting om een aankoop te doen.

Na naar jou geluisterd te hebben gaan we naar de tekentafel. We zetten hierbij jouw droomjurk zo scherp mogelijk op papier. 

Materiaalkeuze

Is er een ontwerp? Dan spreken we af in onze salon en gaan we samen de materialen bespreken die we gaan gebruiken. 

Aan het einde van deze afspraak heb je direct duidelijkheid over de kosten om jouw trouwjurk op maat te laten maken. Ben je akkoord? Dan beginnen we met het maken van je droomjurk!

Maatnemen

Onze volgende fase is het precies opmeten van je maten. Geen enkele bruid zou haar trouwdag moeten doormaken met een oncomfortabele bruidsjurk. Bij Maison Cremie streven we naar een perfecte pasvorm voor elke trouwjurk. Het is ons streven om een trouwjurk te creëren die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook een comfort biedt dat je vrijheid geeft om onbezorgd te genieten op je trouwdag.

Pas sessies

In de pasfase komt jouw trouwjurk echt tot leven. We verfijnen elk element, van de zoom tot aan de plaatsing van elke kraal, om absolute perfectie te bereiken. Jouw input is essentieel in dit proces; samen zorgen we ervoor dat elk detail van de bruidsjurk aan jouw wensen voldoet.

Aflevering

Het proces eindigt met de overhandiging van jouw trouwjurk. Een moment waar Maison Cremie met zorg en precisie naartoe werkt. Jouw trouwjurk wordt tijdig en met de grootste aandacht afgeleverd, perfect getimed voor jouw bijzondere moment. Het aantrekken van je droomjurk markeert het hoogtepunt van een reis gevuld met toewijding, passie en meesterschap in vakmanschap.

Waarom een bruidsjurk op maat laten maken?

Trouwen is een unieke gebeurtenis, een dag die je je leven lang koestert. De trouwjurk, vaak nog meer een blikvanger dan de ringen, speelt een centrale rol in de ceremonie. Een op maat gemaakte bruidsjurk maakt jouw speciale dag nog memorabeler, het is de spreekwoordelijke kers op de bruidstaart.

Een trouwjurk op maat staat niet alleen prachtig, maar zit ook comfortabeler. Dit zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van elk moment, van de openingsdans tot de ceremonie zelf.

Bij Maison Cremie heb je de vrijheid om de materialen voor jouw jurk te kiezen. Zo kunnen we rekening houden met allerlei factoren, zoals allergieën, persoonlijke voorkeuren voor kleur en stof, je budget en de accessoires die je wilt dragen. Jouw comfort en stijl staan bij ons voorop.

ontwerpsessie
Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Wie zijn wij?

De ontwerper en couturier Maxim Cremie is de drijvende kracht achter het succes van Maison Cremie. Maxim heeft verschillende modeopleidingen gevolgd aan instituten op wereldniveau. 

Naast het leren van de beste, heeft hij ook samengewerkt met verschillende internationale topontwerpers. Zo heeft hij meegewerkt aan kleding voor internationale artiesten en heeft zijn eind stage afgerond bij de couturier van o.a. koningin Maxima. Zijn laatste diploma was de hoogste graad in het maken van couture kleding aan de Meesteropleiding Coupeur met de specialisatie dames.

Na deze carrière is hij zijn grote jeugddroom gaan najagen: het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Van kinds af aan tekende hij al trouwjurken en fantaseerde hij over geweldige bruiloften waarbij de bruid in haar prachtige bruidsjurk zou stralen.

Met Maison Cremie heeft hij van deze droom werkelijkheid gemaakt en helpt hij bruiden bij het realiseren van hun droomjurk. Wie weet ben jij de volgende…

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Loading...