Selecteer een pagina

Trouwjurk op maat laten maken

Wij ontwerpen en maken jouw droomjurk
Vrijblijvende kennismaking

Uitgebreide oriëntatie

Professioneel ontwerp

Echt vakmanschap

Een unieke trouwjurk op maat laten maken

Je gaat trouwen en bent op zoek naar een unieke trouwjurk. Je bent in de reguliere bruidswinkels geweest en je kan niet vinden wat je zoekt. Wellicht heb je specifieke wensen, een trouwjurk uit een jeugddroom of weet je juist helemaal niet wat je wilt.

Bij Maison Cremie kan je jouw trouwjurk op maat laten maken, die aan al jouw wensen voldoet.

We zetten een professioneel ontwerp op papier en realiseren dit vervolgens met de hoogste kwaliteit vakmanschap naar een echte trouwjurk.

Een trouwjurk op maat laten maken voor jouw grote dag

Een trouwjurk op maat laten maken gebeurd in een aantal stappen. We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Hierin stellen we specifieke vragen waarmee we jouw persoonlijkheid, dromen en wensen leren kennen.

Met deze informatie gaan we naar de tekentafel. We zetten hierbij jouw droomjurk zo scherp mogelijk op papier. Vervolgens spreken we af in onze salon en gaan we samen de materialen bespreken. Aan het einde van deze afspraak heb je ook direct duidelijkheid over de kosten om jouw trouwjurk op maat te laten maken.

Zodra jij akkoord geeft, kan de realisatie van de jurk beginnen. De jurk wordt van binnen en buiten gemaakt met een hoog niveau vakmanschap. Door het opmeten van jouw maten en door middel van een aantal passessies wordt het een unieke jurk die specifiek is gemaakt voor jouw lichaam.

ontwerpsessie
Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Wie zijn wij?

De ontwerper en couturier Maxim Cremie is de drijvende kracht achter het succes van Maison Cremie. Maxim heeft verschillende mode opleidingen gevolgd aan instituten op wereldniveau. Hij heeft gewerkt voor internationale topontwerpers, meegewerkt aan kleding voor internationale artiesten en heeft zijn eind stage afgerond bij de couturier van onder andere Koningin Maxima. Zijn laatste diploma was de hoogste graad in het maken van couture kleding aan de Meesteropleiding Coupeur met de specialisatie dames.

Na deze carrière is hij zijn grote jeugddroom gaan najagen: het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Van kinds af aan tekende hij al trouwjurken en fantaseerde hij over geweldige bruiloften waarbij de bruid in haar prachtige bruidsjurk zou stralen.

Met Maison Cremie heeft hij van deze droom werkelijkheid gemaakt en helpt hij bruiden bij het realiseren van hun droomjurk. Wie weet ben jij de volgende..

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Vraag het Maxim

Een trouwjurk is niet zomaar iets! Ik kom graag met je in contact om al je vragen te beantwoorden.