Selecteer een pagina

Bruidsmode Maastricht

Wij ontwerpen en maken de bruidsjurk van jouw dromen
Vrijblijvende kennismaking

Uitgebreide oriëntatie

Professioneel ontwerp

Echt vakmanschap

Jouw perfecte jurk laten maken bij Bruidsmode Maastricht

Heb je al een idee hoe de trouwjurk van je dromen eruit ziet? Misschien heb je toevallig in een film of op internet ideeën opgedaan. Wellicht heb je zelfs nog helemaal geen idee wat je wilt en ben je ten einde raadt.

Maison Cremie is in de buurt van Bruidsmode Alkmaar.

De reis begint met een ontwerp sessie, waarbij Maxim in kaart brengt wat jouw wensen zijn. Hij weet precies de vragen te stellen om er achter te komen wat jouw smaak is. Dit is ontzettend belangrijk bij het op maat laten maken van jouw trouwjurk. Na het gesprek zie je de eerste schets van het ontwerp en plannen we een vervolgafspraak in. We bespreken dan de stoffen die jij mooi vindt en goed passen bij het ontwerp. Daarna krijg je een definitief ontwerp te zien en ontvang je een offerte.

Ontwerpen en maken bij Bruidsmode Alkmaar

Jouw trouwjurk moet natuurlijk stralen. Door Maxim zijn vakmanschap als coupeur heeft hij al veel prachtige high couture projecten mogen doen. Hij is de persoon die jij kan toevertrouwen om jouw trouwjurk perfect te maken. Met grote precisie werkt hij aan details die anderen niet zien. Het resultaat is dat je trouwjurk aanvoelt als een tweede huid! Met verschillende pas sessies zie je jouw trouwjurk tot leven komen en leef je nog meer uit naar jouw grote dag. Mocht je het leuk vinden wordt de voortgang gefotografeerd, zodat je naderhand een prachtig verloop van het maakproces kan zien.

Bruidsjurk in ontvangst nemen in Maastricht

Bij het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en trouwdatum al. Zo weet je precies of het realistisch is om een trouwjurk op maat te laten ontwerpen en maken. Maxim zorgt ervoor dat de bruidsjurk ruim op tijd af is, zodat je hier geen zorgen over hebt. Het is jouw grote dag, daar moet alles perfect voor zijn. Zodra je jouw bruidsjurk komt ophalen, proosten we op het geslaagde proces. Laat je ons ook de foto’s zien na jouw bruiloft?

Ontwerpsessie met Maxim

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Loading...