Selecteer een pagina

Disclaimer

Welkom bij Maison Cremie Je bent nu op een plek waar dromen en vakmanschap samenkomen. We zetten ons in om jouw ervaring op onze website zo aangenaam en informatief mogelijk te maken. Hier vind je onze website disclaimer, essentieel voor een helder begrip van wat je van ons kunt verwachten.

Gebruik van informatie

  • Nauwkeurigheid en actualiteit: We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op onze website correct en up-to-date is. Echter, Maison Cremie is niet verantwoordelijk voor eventuele onnauwkeurigheden of weglatingen.
  • Veranderingen: Mode evolueert en dus ook onze collecties en services. Informatie op onze site kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

E-mail communicatie

  • Veiligheid en betrouwbaarheid: E-mailcommunicatie is niet altijd veilig en gegarandeerd. Voor dringende of belangrijke communicatie raden we aan om rechtstreeks contact op te nemen.

Hyperlinks en externe bronnen

  • Verantwoordelijkheid: We kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud of praktijken van externe websites waarnaar we linken. Deze links zijn bedoeld voor jouw gemak.

Intellectuele eigendomsrechten

  • Creaties van Maison Cremie: Alle ontwerpen, afbeeldingen en teksten op deze site zijn eigendom van Maison Cremie en beschermd door auteursrecht. Het kopiëren of gebruiken van deze materialen zonder toestemming is strikt verboden.

Delen door klanten

  • Jouw ervaringen: We vinden het geweldig als je jouw ervaringen met Maison Cremie deelt, maar let op het auteursrecht bij het posten van gedetailleerde afbeeldingen van onze ontwerptekeningen.

Jouw verantwoordelijkheid bij het gebruik van onze site

  • Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden in deze disclaimer. We hopen dat je onze website gebruikt om inspiratie op te doen en je te verheugen op jouw speciale dag.

Bij Maison Cremie zetten we ons in voor het creëren van jouw droomjurk. We hopen dat onze website je helpt om geïnspireerd te raken en we staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Geniet van het verkennen en plannen van je grote dag met Maison Cremie!

Loading...