Selecteer een pagina

Bruidsmode Roermond

Wij ontwerpen en maken de bruidsjurk van jouw dromen
Vrijblijvende kennismaking

Uitgebreide oriëntatie

Professioneel ontwerp

Echt vakmanschap

Jouw perfecte jurk bij Bruidsmode Roermond

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk schitteren in een prachtige trouwjurk. En extra leuk is het als jouw trouwjurk uniek is. Zo uniek dat niemand anders in deze trouwjurk kan trouwen. Maison Cremie in Roermond maakt couture trouwjurken op maat. Zowel het ontwerpen als maken wordt met grote vakkundigheid gedaan door Maxim. Hij heeft tijd voor een aantal trouwjurken per jaar. Krijg jij daar één van?

Trouwjurk ontwerpen in Roermond

Iedere reis naar een trouwjurk van je dromen begint met een ontwerp. Hier heb je natuurlijk zelf de grootste invloed op. Heb je ooit al een keer een trouwjurk gezien op een bruiloft, film of ergens anders? Of heb je zelfs verschillende jurken gezien waar je heel gelukkig van wordt? Maxim zorgt ervoor dat alle belangrijke elementen die bij jou passen in jouw trouwjurk worden verwerkt. Heb je nog helemaal geen idee wat je mooi vindt? Dat is geen probleem! Door Maxim’s ruime ervaring in ontwerpen voor veel verschillende soorten vrouwen, kan hij tijdens een ontwerp gesprek precies de juiste vragen stellen om een goed beeld van jouw smaak te krijgen!

Trouwjurk laten maken in Roermond

Iedere trouwjurk wordt met veel precisie en handwerk gemaakt. Met verschillende pas sessies, zie en voel jij jouw trouwjurk tot leven komen. Telkens wordt het weer een beetje beter afgestemd op jouw lichaam. Maxim heeft veel ervaring met échte couture. Daarom wordt aan elk detail gedacht, netjes afgewerkt en zo ontwikkeld dat het past bij jou. Het begin tot het einde is een prachtige reis, die hoort bij het leven naar jouw bruiloft. Indien je dat leuk vindt kunnen we de voortgang natuurlijk ook fotograferen.

Trouwjurk in ontvangst nemen

De grootste nachtmerrie van iedere bruid is dat er iets aan de hand is met de jurk. Niets moet er mis zijn aan jouw grote dag. Daar wordt bij het laten maken van een trouwjurk natuurlijk ook mee rekening gehouden. Vooraf wordt de planning met je besproken en weet je wanneer je de trouwjurk kan verwachten te ontvangen. Mocht je op te kort termijn trouwen, hoor je direct of het realistisch is om een couture trouwjurk te laten maken, of dat je beter naar een bruidsmode winkel kan gaan voor een collectie jurk. Ruim van tevoren wordt jouw trouwjurk aan je overhandigd en proosten we op een mooie dag.

Wie zijn wij?

De ontwerper en couturier Maxim Cremie is de drijvende kracht achter het succes van Maison Cremie. Maxim heeft verschillende mode opleidingen gevolgd aan instituten op wereldniveau. Hij heeft gewerkt voor internationale topontwerpers, meegewerkt aan kleding voor internationale artiesten en heeft zijn eind stage afgerond bij de couturier van onder andere Koningin Maxima. Zijn laatste diploma was de hoogste graad in het maken van couture kleding aan de Meesteropleiding Coupeur met de specialisatie dames.

Na deze carrière is hij zijn grote jeugddroom gaan najagen: het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Van kinds af aan tekende hij al bruidsjurken en fantaseerde hij over geweldige bruiloften waarbij de bruid in haar prachtige bruidsjurk zou stralen.

Met Maison Cremie heeft hij van deze droom werkelijkheid gemaakt en helpt hij bruiden bij het realiseren van hun droomjurk. Wie weet ben jij de volgende..

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Loading...