Selecteer een pagina

Bruidsmode Sittard

Wij ontwerpen en maken de bruidsjurk van jouw dromen
Vrijblijvende kennismaking

Uitgebreide oriëntatie

Professioneel ontwerp

Echt vakmanschap

Jouw droomjurk bij Bruidsmode Sittard

Je bent ten huwelijk gevraagd en bent op zoek naar de bruidsjurk van je dromen. Misschien heb je deze als klein kind al gezien in een film of heb je ooit een tijdschrift gezien waar die in stond en was je direct verkocht. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook als je nog geen droomjurk in je hoofd hebt, helpen we je bij Maison Cremie Trouwjurk Sittard graag verder.

We gaan samen met jou op zoek naar de couture bruidsjurk die helemaal bij jou past.

De bruidsjurk wordt helemaal op maat gemaakt. Het silhouet, kleur, materiaal en/of accessoires, alles wordt helemaal naar jouw smaak ontworpen. Dit doen we tijdens de eerste stap: de ontwerpsessie. Helemaal vanaf schets gaan we jouw couture bruidsjurk op papier zetten. Het resultaat is daardoor een unieke bruidsjurk die niemand anders heeft.

Uniek ontwerp bij Bruidsmode Sittard

Jouw droomjurk krijgen bij Bruidsjurk Sittard begint met een vrijblijvende kennismaking. Dit is een online sessie waarbij jij digitaal bij ons aanschuift aan de tekentafel. We bespreken je wensen, wat je en niet mooi vindt. Mocht je het lastig vinden omdat je nog geen idee hebt waar je naar op zoek bent? Geen probleem, we hebben veel voorbeelden om je te inspireren en je bruidsjurk scherp te krijgen.

De volgende stap is een ontwerpsessie. Hierbij gaan we op zoek naar een silhouet die bij jou past. Dit is de vorm van je bruidsjurk, waarmee de jurk prachtig aansluit op jouw lichaam (bijvoorbeeld een A-lijn, Assepoesterjurk, zeemeermin, silhouet, rechte jurk etc.). We bespreken de kleur, materialen en/of accessoires. Na deze ontwerpsessie hebben we jouw droomjurk scherp op papier

ontwerpsessie
Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Wie zijn wij?

De ontwerper en couturier Maxim Cremie is de drijvende kracht achter het succes van Maison Cremie. Maxim heeft verschillende mode opleidingen gevolgd aan instituten op wereldniveau. Hij heeft gewerkt voor internationale topontwerpers, meegewerkt aan kleding voor internationale artiesten en heeft zijn eind stage afgerond bij de couturier van onder andere Koningin Maxima. Zijn laatste diploma was de hoogste graad in het maken van couture kleding aan de Meesteropleiding Coupeur met de specialisatie dames.

Na deze carrière is hij zijn grote jeugddroom gaan najagen: het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Van kinds af aan tekende hij al bruidsjurken en fantaseerde hij over geweldige bruiloften waarbij de bruid in haar prachtige bruidsjurk zou stralen.

Met Maison Cremie heeft hij van deze droom werkelijkheid gemaakt en helpt hij bruiden bij het realiseren van hun droomjurk. Wie weet ben jij de volgende..

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Loading...