Selecteer een pagina

Maison Cremie

'Mijn vak is om dromen waar te maken'

Mijn verhaal

De ontwerper en couturier Maxim Cremie is de drijvende kracht achter het succes van Maison Cremie. Maxim heeft verschillende mode opleidingen gevolgd aan instituten op wereldniveau. Hij heeft gewerkt voor internationale topontwerpers, meegewerkt aan kleding voor internationale artiesten en heeft zijn eind stage afgerond bij de couturier van onder andere Koningin Maxima. Zijn laatste diploma was de hoogste graad in het maken van couture kleding aan de Meesteropleiding Coupeur met de specialisatie dames.

Na deze carrière is hij zijn grote jeugddroom gaan najagen: het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Van kinds af aan tekende hij al bruidsjurken en fantaseerde hij over geweldige bruiloften waarbij de bruid in haar prachtige bruidsjurk zou stralen. 

Met Maison Cremie heeft hij van deze droom werkelijkheid gemaakt en helpt hij bruiden bij het realiseren van hun droomjurk. Wie weet ben jij de volgende..

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Maison Cremie helpt je graag!

Ben jij op zoek naar een made-to-measure bruidsjurk van hoge kwaliteit? Een jurk die helemaal naar jouw smaak is ontworpen? Plan dan een gratis online ontwerp sessie in bij Maison Cremie. Mocht je nog andere vragen hebben, stuur dan een berichtje.

Stuur een bericht