Selecteer een pagina

Trouwjurk A-lijn.

Kies de A-lijn die het beste bij jou past. 

A-lijn trouwjurken zijn een van de meest populaire jurk silhouetten. De meest voorkomende A-lijn jurken hebben een nauwsluitende pasvorm aan de bovenkant van de jurk en lopen wijd uit vanaf de taille. A-lijn silhouetten zijn ontworpen om een smalle taille te benadrukken. Deze trouwjurken zijn een van de meest populaire, omdat ze flatterend zijn voor bijna elk lichaamstype.

Tips voor het kopen van een trouwjurk A-lijn 

Halslijnen vergelijken

De details houden niet op bij alleen de mouwen, de halslijn verandert ook de look. Een sweetheart halslijn past moeiteloos bij een A-lijn silhouet, terwijl een rechte halslijn conservatiever is en een diepe halslijn aan de meer onconventionele kant is. 

Mouwen versus mouwloos

Vrouwelijke, rustiek-chique bruidsjurken hebben vaak fladder- of kapmouwen, of doorlopende kantvariaties. Andere A-lijn trouwjurken hebben halve mouwen, off-the-shoulder mouwen of helemaal geen mouwen. Wie wist dat er zoveel manieren waren om de stijl van een standaard A-frame te veranderen? Denk er bij het kiezen van mouwen of geen mouwen over na of je je armen wilt benadrukken of juist wilt minimaliseren.

Kies de stof

Stoffen zijn een andere factor om in gedachten te houden bij het aanpassen van je trouwjurkstijl. Bepaal op basis van je trouwbestemming en de tijd van het jaar welk type stof het beste aanvoelt op je huid. Lichtere stoffen, zoals katoen en satijn, zijn beter geschikt voor lente- en zomerbruiloften of bruiloften op bestemming waar het warm weer is. Als alternatief zijn zwaardere, luxe stoffen, zoals fluweel of dikke lagen tule, een go-to-optie voor winterbruiloften en koudere klimaten.

Ga voor klassiek of modern met kleur

Een klassieke keuze is een prachtige witte jurk. Alle kleuren kunnen echter worden overwogen, op basis van de persoonlijkheid en modevoorkeuren van de bruid. Gelukkig zijn er geen regels als het gaat om wat je draagt ​​voor je trouwdag. Het gaat erom waar jij je het meest comfortabel en zelfverzekerd bij voelt.

Inspiratie voor A-lijn trouwjurken kopen

Wanneer je je zoektocht naar kledingstijlen begint, helpt het om je keuzes te verfijnen door de structuur te kennen die je wilt. Aangezien de A-lijn trouwjurkstijl een van de meest populaire is onder aanstaande bruiden, moet je je selectie filteren op stof, kleur en kledingversieringen. Je droomjurk kan een stijl bevatten waarvan je nooit had gedacht dat je die leuk zou vinden. Een deel van het plezier is het uitproberen van verschillende opties en kijken welke jurken je het meest flatteren. 

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Wie zijn wij?

De ontwerper en couturier Maxim Cremie is de drijvende kracht achter het succes van Maison Cremie. Maxim heeft verschillende mode opleidingen gevolgd aan instituten op wereldniveau. Hij heeft gewerkt voor internationale topontwerpers, meegewerkt aan kleding voor internationale artiesten en heeft zijn eind stage afgerond bij de couturier van onder andere Koningin Maxima. Zijn laatste diploma was de hoogste graad in het maken van couture kleding aan de Meesteropleiding Coupeur met de specialisatie dames.

Na deze carrière is hij zijn grote jeugddroom gaan najagen: het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Van kinds af aan tekende hij al bruidsjurken en fantaseerde hij over geweldige bruiloften waarbij de bruid in haar prachtige bruidsjurk zou stralen. 

Met Maison Cremie heeft hij van deze droom werkelijkheid gemaakt en helpt hij bruiden bij het realiseren van hun droomjurk. Wie weet ben jij de volgende..

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Loading...