Selecteer een pagina

Trouwjurk lange mouwen.

Jouw mooiste jurk met lange mouwen. 

Voor veel aanstaande bruiden is het een topprioriteit om een ​​trouwjurk te vinden die tijdloos aanvoelt, maar toch hun persoonlijkheid weerspiegelt. Een klassieke jurk die knikt naar iemands unieke stijl is de meest betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat je je op de grote dag goed in je vel voelt. Een silhouet dat deze vakjes consequent afvinkt, is de trouwjurk met lange mouwen.

Jurken met lange, aansluitende mouwen zijn al eeuwenlang favoriet vanwege hun veelzijdigheid en elegantie. En hoewel je een jurk die je armen bedekt misschien als een meer conservatieve look beschouwt, hebben veel modemerken bewezen dat lange mouwen veel kanten op kunnen. Van ingewikkelde kanten mouwen tot etherische tule tot gestroomlijnd satijn – er zijn zoveel keuzes voor elke stijl en elk lichaamstype.

Waar moet je op letten bij een trouwjurk met lange mouwen?

 

Trouwjurken met lange mouwen zijn een geweldige keuze voor een winterhuwelijk of voor bruiden die op zoek zijn naar een silhouet met meer dekking. Hoewel jurken met lange mouwen een slimme keuze zijn voor de koudere maanden, zijn ze eigenlijk zeer veelzijdig en kunnen ze het hele jaar door worden gedragen. Kies voor lente- en zomerbruiloften voor mouwen gemaakt van transparante tule of lichtgewicht kant. Als je op zoek bent naar iets moderns, overweeg dan dramatische bisschopsmouwen of stijlen met all-over versieringen. En voor bruiden die de voorkeur geven aan een meer bescheiden silhouet, zijn jurken met lange mouwen met hoge halslijnen en zomen tot op de grond helemaal geschikt.

Wat zijn de voordelen van mouwen? 

Wat win je met het kiezen van een trouwjurk met lange mouwen? 

  • De ingewikkeld ontworpen mouwen vestigen de aandacht van de toeschouwer op het bovenlichaam, in het bijzonder op de armen, en weg van het onderlichaam. Daarom zijn jurken met lange mouwen een goede optie als je niet zo zeker bent van je heupen en dijen.
  • Vierkante schouders zien er vaak een beetje mannelijk uit, en het dragen van een jurk met mouwen verzacht het profiel voor een meer vrouwelijke look.
  • Natuurlijk zorgen lange mouwen voor volledige bedekking van de armen. Dus, gereserveerde soorten bruiden of bruiden met bredere armen houden misschien van de dekking die deze jurken bieden.

Wat te overwegen bij een trouwjurk lange mouwen

Houd rekening met de volgende factoren wanneer je beslist of je al dan niet mouwen wilt:

Het weer
Als het warm gaat worden tijdens je bruiloft, wil je door de hitte waarschijnlijk geen mouw van dikke stof dragen. Er zijn jurken met illusie- of tulemouwen die licht en comfortabel zijn en perfect zijn voor zulk weer.

Versieringen
Wil je borduurwerk of appliqué tot aan je polsen? Een jurk met lange mouwen zal deze versieringen mogelijk maken.

Tijd
Mouwen moeten bijna altijd worden aangepast, omdat ze zelden de eerste keer goed passen. Als je weinig tijd hebt voor je bruiloft, heb je misschien niet genoeg tijd om de mouwen te laten veranderen. In dit geval is het waarschijnlijk het beste om de mouwen over te slaan.

Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Wie zijn wij?

De ontwerper en couturier Maxim Cremie is de drijvende kracht achter het succes van Maison Cremie. Maxim heeft verschillende mode opleidingen gevolgd aan instituten op wereldniveau. Hij heeft gewerkt voor internationale topontwerpers, meegewerkt aan kleding voor internationale artiesten en heeft zijn eind stage afgerond bij de couturier van onder andere Koningin Maxima. Zijn laatste diploma was de hoogste graad in het maken van couture kleding aan de Meesteropleiding Coupeur met de specialisatie dames.

Na deze carrière is hij zijn grote jeugddroom gaan najagen: het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Van kinds af aan tekende hij al bruidsjurken en fantaseerde hij over geweldige bruiloften waarbij de bruid in haar prachtige bruidsjurk zou stralen. 

Met Maison Cremie heeft hij van deze droom werkelijkheid gemaakt en helpt hij bruiden bij het realiseren van hun droomjurk. Wie weet ben jij de volgende..

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Loading...