Selecteer een pagina

Trouwjurk oudere bruid.

De mooiste trouwjurk voor oudere bruid. 

Ongeacht je maat of vorm, je trouwjurk moet ervoor zorgen dat je je mooi en zelfverzekerd voelt. Maar het vinden van jouw droomjurk kan overweldigend zijn, vooral als het gaat om het vinden van het juiste silhouet wat bij jouw lichaam past, maar ook je unieke gevoel voor stijl.

Tips trouwjurken oudere bruid

Laat je inspireren door waar je van houdt

Begin met een kijkje in je garderobe en trek je favoriete stukken eruit – de dingen die je het meeste zelfvertrouwen geven als je ze aantrekt. Merk op waar je van houdt en wat ze gemeen hebben. Misschien is het een bepaalde halslijn of een bepaald type mouw. Zodra je een patroon ziet verschijnen, gebruik je dat om je zoektocht naar trouwjurken te begeleiden.

Mouwen of geen mouwen?

Je kunt tal van prachtige trouwjurken met mouwen vinden, maar als oudere bruid hoef je je armen niet te bedekken. Mouwloze en cami-achtige jurken kunnen er erg elegant uitzien. Cap- of fladdermouwen bedekken je schouders en bovenarmen en zien er stijlvol uit. Of denk aan kanten of illusion mouwen: driekwart lengtes werken goed omdat ze je handen en polsen flatteren.

Wees niet verlegen voor sexy stijlen

Als je graag wat huid laat zien, zijn er tal van trouwjurk stijlen waarmee je dat kunt doen. Een trouwjurk zonder rug kan er geweldig uitzien, of je kunt het subtieler maken met kant aan de achterkant van je jurk.

Omarm kleur

Je kunt 100% wit dragen, ongeacht je leeftijd, maar je kunt ook kiezen voor kleur. Voor een zachte bruidslook, probeer jurken in nude, blush, grijs, ivoor, zilver en goudtinten. Wil je meer drama? Ga voor felle kleuren!

Verberg je niet achter accessoires

Als je van opvallende accessoires houdt, is dat geweldig – maar voel geen druk om ze aan je look toe te voegen als je ze normaal gesproken niet zou dragen. Er is niets mis met een ingetogen bruidslook als je persoonlijke stijl minimalistisch is.

Lengte van de trouwjurk

De lengte van de bruidsjurk is geheel aan de bruid. Sommige vrouwen gaan liever voor knielange trouwjurken in de lente, zomer of herfst. Enkellange jurken zijn gemakkelijk om in te lopen en zijn het hele jaar door geschikt.

Kies iets wat je persoonlijkheid weerspiegelt

Trouwjurk tips helpen elke bruid die begeleiding nodig heeft op haar speciale dag. Moderne mode- en culturele trends botsen vaak met traditionele huwelijksetiquette, waardoor het voor oudere bruiden moeilijk is om hun perfecte jurk te kiezen. Houd deze tips in gedachten bij het zoeken naar een jurk:

  • Breng een paar vrienden mee om eerlijke meningen te krijgen. Als het op de trouwjurk aankomt, wil je iemand kiezen die eerlijk is.
  • Winkel niet voor je leeftijd, maar winkel voor je lichaam. Zoek naar jurken die pronken met je troeven en die eventuele figuurgebreken bedekken.
  • Kies een bescheiden trouwjurk als je figuurgebreken hebt die je wilt verbergen. Hoge halslijnen kunnen sleutelbeenderen verbergen en lange illusiemouwen kunnen helpen de armen te bedekken.

  • De algemene modetrendregel van “als je het de eerste keer droeg, sla het dan nu over” is ook van toepassing op trouwjurken. Vermijd het dragen van een vintage trouwjurk als je oud genoeg bent om het in dat bepaalde tijdperk te hebben gedragen.
Maxim heeft mijn bruidsjurk in samenspraak met mij ontworpen en gemaakt. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en dat omgezet in een prachtige jurk die naadloos aansloot bij mijn persoonlijkheid en mijn figuur. De tijd die hij nam om met het juiste ontwerp aan te kunnen komen was heel fijn, de passessie voor de voorstudie was hilarisch gezellig en het eindresultaat fantastisch.
Maxim is een fijn mens die precies weet wat zijn handen, zijn hoofd en zijn naaimachine uit de stof weten te halen om jou te laten stralen op jouw dag.

Margit Spaan

Wie zijn wij?

De ontwerper en couturier Maxim Cremie is de drijvende kracht achter het succes van Maison Cremie. Maxim heeft verschillende mode opleidingen gevolgd aan instituten op wereldniveau. Hij heeft gewerkt voor internationale topontwerpers, meegewerkt aan kleding voor internationale artiesten en heeft zijn eind stage afgerond bij de couturier van onder andere Koningin Maxima. Zijn laatste diploma was de hoogste graad in het maken van couture kleding aan de Meesteropleiding Coupeur met de specialisatie dames.

Na deze carrière is hij zijn grote jeugddroom gaan najagen: het ontwerpen en maken van bruidsjurken. Van kinds af aan tekende hij al bruidsjurken en fantaseerde hij over geweldige bruiloften waarbij de bruid in haar prachtige bruidsjurk zou stralen. 

Met Maison Cremie heeft hij van deze droom werkelijkheid gemaakt en helpt hij bruiden bij het realiseren van hun droomjurk. Wie weet ben jij de volgende..

ontwerpsessie

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Loading...