Selecteer een pagina

Hoe verloopt het proces?

Van schets naar realisatie

Jouw droomjurk in vijf stappen

Bij Maison Cremie hebben we een beproefd proces voor het ontwerpen van de perfecte bruidsjurk, geleid door onze meestercouturier Maxim Cremie. Met zijn uitgebreide ervaring begeleidt Maxim je door vijf bewezen werkende stappen waardoor je jouw droomjurk werkelijkheid ziet worden.

Hieronder volgt een overzicht van deze stappen,

  De ontwerpsessie

  Jouw droom op papier

  Het begint met jouw verhaal in een persoonlijke ontwerpsessie met meestercouturier Maxim Cremie. We vertalen je jouw dromen in een tastbaar ontwerp. Hier combineren we jouw ideeën, persoonlijkheid en lichaam met onze expertise om een schets te maken die jouw unieke schoonheid en stijl weerspiegelt.

  Materiaalkeuze

  Kwaliteit en elegantie

  We kiezen samen de materialen die jouw bruidsjurk verdiend. Van luxe zijde tot delicaat kant, elk materiaal wordt gekozen om comfort en schoonheid de hoofdrol te laten spelen. Daarnaast zoomen we in op de locatie en weersverwachting van jouw trouwdag.

  Maatnemen

  Perfectie in elke vorm

  De volgende stap is het nauwkeurig opnemen van je maten. We houden rekening met eventuele gewichtsveranderingen die we vooraf hebben besproken, zodat de jurk perfect past op jouw grote dag. We beloven dat je de bruid bent die een comfortabele bruidsjurk heeft waarin je niet alleen prachtig bent, maar ook ontspannen kan bewegen.

  Pas sessies

  Finetuning voor perfectie

  Tijdens de pas sessies brengen we de bruidsjurk tot leven. We finetunen elk detail, van de lengte van de zoom tot de positie van de kralen, om ervoor te zorgen dat jouw bruidsjurk perfect is. Jouw inbreng nemen we zeer serieus. We betrekken je actief bij elk detail van de bruidsjurk, zodat het resultaat perfect aansluit op jouw wensen.

  Aflevering

  Jouw droom wordt werkelijkheid

  Het proces eindigt met de feestelijke aflevering van jouw bruidsjurk. Jouw bruidsjurk wordt ruim op tijd met zorg afgeleverd, perfect voorbereid voor jouw onvergetelijke dag. Het bewijs van een proces vol toewijding, passie en vakmanschap, beleef je op het moment dat je jouw droomjurk aantrekt.

  Een tastbaar symbool

  Na het doorlopen van deze vijf zorgvuldige stappen staat jouw droomjurk klaar om de wereld te betoveren. Het is het moment waarop jouw droom en onze expertise samensmelten tot een tastbaar symbool van jouw liefdesverhaal. 

  Jouw droomjurk wacht op je. Klaar om te betoveren op jouw onvergetelijke dag.

  Plan een vrijblijvende kennismaking in

  Loading...